lauantai 29. toukokuuta 2021

Asiakkaiksi huolimme käteisellä toimivia, jotka eivät ole viinalla ja päihteillä itseään liuottaneet mistään mitään ymmmärtämättömään kuntoon, vaan ymmärtävät että olennaiset tiedot heti, samoin maksu heti

Muuttomies Tampere Nokia Lempäälä Kangasala Ylöjärvi etc: muuttoapua Tampereelle ja Tampereelta. 

Tarkistetaan yhteiset aikataulumme

Muuttopalvelu ja muuttomiestiedustelut e-mail: talonmiespalvelu@gmail.com 
Puhelin: 044-3380291 whatsup

Asiakkaiksi huolimme käteisellä toimivia, jotka eivät ole viinalla ja päihteillä itseään liuottaneet mistään mitään ymmmärtämättömään kuntoon, vaan ymmärtävät että olennaiset tiedot heti, samoin maksu heti:) = Euroja, tai häivytään. Ei ole aikaa käydä neuvotteluita moneen kertaan. Toimin sovitusti, sitä odotan vastapuoleltakin.

Kuitti on tekstimuodossa sähköpostilla jokainen voi sellaisen sitten halutessaan tulostella tai antaa olla sähköpostissa. Idiootteja jotka eivät selkosuomea ymmärrä emme huoli asiakkaiksemme.


Muutto-osoitteet A eli lähtö katuosoite hissillinen vai ei sekä B kohde minne muutetaan mahtuvatko hissiin etc


Muuttomies Tampere - muuttoapua Tampereelle ja Tampereelta. Tarkista yhteiset aikataulumme. Hinta yleensä 50€/muuttomies/ alkava tunti riippuen tapauksesta ja tilanteesta. Minimilaskutus 2 tuntia = Vähintään 100€ alkava tunti 2 muuttomiestä = 100 euroa käteisellä per muutto + 20-50€ bensakorvaus riippuen osoitteista Tampereen alueella + mahdollinen eri korvaus pianonkantoliinoista nokkakärrystä tm asennuspalvelusta huonekalujen purkamisista.


------------------------------


------------------


-----------------------

Ei kommentteja: